Donald trump verrast met nieuwe NFT-collectie 'Mugshot Edition'

Donald trump verrast met nieuwe NFT-collectie 'Mugshot Edition'

Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten, heeft de aandacht weer op zich gevestigd in de NFT-wereld met zijn nieuwe "Mugshot Edition" collectie die er aan zit te komen. Deze digitale handelskaarten, die de derde NFT-release van Trump markeren, zijn gebaseerd op het moment van zijn arrestatie in augustus van dit jaar.

De collectie bestaat uit 47 unieke "Trumps Cards", die elk voor $99 verkocht worden. Het unieke aan deze editie is dat kopers die de gehele reeks verwerven, een stuk van het pak ontvangen dat Trump droeg tijdens zijn arrestatie. Trump verduidelijkte dit in een video op Truth Social: "Het was een geweldig pak, geloof me, echt een goed pak. Het is allemaal aan flarden gesneden, en je krijgt er een stuk van."

Daarnaast zullen de eigenaren van de volledige collectie worden uitgenodigd voor een exclusief diner in Trumps Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Florida.

De Mugshot Edition lijkt meer een publiciteitsstunt van Trump te zijn dan een puur winstgevend project. Als alle kaarten verkocht worden, is de opbrengst slechts ongeveer $4.653, niet genoeg om een luxueus diner aan te bieden. Dit benadrukt de mogelijkheid dat de NFT-lancering meer gericht is op het genereren van aandacht.

Zowel Donald Trump als Melania Trump hebben eerder hun interesse in NFT-collecties getoond. Vorige edities van Trumps NFT's waren binnen enkele uren uitverkocht, een trend die mogelijk wordt voortgezet met deze nieuwe Mugshot Edition. Deze NFT's, gecreëerd door NFT INT LLC met een licentie voor het gebruik van Trumps beeltenis, omvatten enkele fysieke items met Trumps handtekening.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws