Bybit

Bybit is een uitwisseling van cryptocurrency (derivaten) op de Britse Maagdeneilanden met kantoren in Singapore. De beurs, gelanceerd in maart 2018, heeft snel naam gemaakt in de crypto-derivatenruimte.

Het platform is erg snel; het platform kan naar eigen zeggen 100.000 transacties per seconde verwerken, wat aangeeft dat het platform klaar is voor de toekomst.

De focus van Bybit ligt op ervaren handelaren. Dit komt voornamelijk door de hefboomfunctie die veel op het platform wordt gebruikt.

 

De voordelen van Bybit

Het platform van Bybit biedt enkele grote voordelen. Deze zullen hieronder worden besproken:

 

1. Layout website voelt vertrouwd aan

De layout van Bybit voelt direct vertrouwd aan. Dit komt omdat de layout van Bybit veel gelijkenis toont met Binance. Verwacht wordt dat iedere ervaren handelaar wel eens met Binance gehandeld heeft. Hierdoor kunnen zij vrijwel direct aan de slag met Bybit, zonder hier eerst een lang voor te moeten studeren.

 

2. Handelen met leverage (met een hefboom)

Via Bybit kan worden gehandeld met leverage, ofwel met een hefboom. Dit houdt in dat met een relatief klein bedrag een grote positie ingenomen kan worden. Hierdoor kun je met een minimale investering maximale winsten pakken.

Op Bybit kun je een hefboom tot 100x gebruiken op het BTCUSD paar en tot 50x op de ETHUSD, XRPUSD en EOSUSD paren. Let wel: leverage traden komt niet zonder risico’s en is bedoeld voor ervaren handelaren.

 

3. Deposit bonus

In samenwerking met Cryptomaten geeft cryptocurrency exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen. Hiernaast biedt Bybit een eerste deposit bonus aan. Hierdoor ontvang je extra geld door het storten van jou crypto op hun platform en maak doe automatisch mee voor leuke trading challenges en prijzen.

 

4. Risico vrije testomgeving

Bybit heeft een testsite waar je als nieuwe handelaar al je strategieën kunt testen. Je kan dus leren hoe je de site kan gebruiken zonder echt geld te winnen/verliezen.

Omdat leveraged trading zeer riskant kan zijn, is het handig om eerst in een testomgeving kennis te maken met het platform. Op deze manier kan je het risico minimaliseren en de winst maximaliseren.

 

Kenmerken

  • Exchange
  • Hefboom tot 100x
  • Hoog volume
  • App

 

Handelskosten

  • 0%-0,10%

 

Betaalmethodes

  • PayPal
  • SEPA
  • P2P
  • FastBuy
  • Crypto

 

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Op Bybit kun je via 2 manieren fondsen storten op je account. De allereerste manier is de ‘reguliere’ manier, waar je onder andere via iDeal een geldbedrag kan storten op jouw account. Hiernaast kun je er ook voor kiezen om crypto’s te versturen naar jouw Bybit account. Je kunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), EOS en Tether (USDT) naar jou Bybit account sturen.
 

Traden op Bybit?

Wil jij handelen met een hefboom? Dan is Bybit de perfecte exchange voor jou. Deze crypto exchange is namelijk zeer overzichtelijk en biedt de optie om in crypto’s en crypto derivaten te handelen met eventueel een hefboomwerking. Wacht niet langer en maak een account op Bybit aan.

Maak een Bybit account