KNVB x Bitvavo partnership verlengd tot 2026

KNVB x Bitvavo partnership verlengd tot 2026

De samenwerking tussen de KNVB en Bitvavo, het grootste Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta, is verlengd tot juli 2026.

"De verlenging van onze samenwerking met Bitvavo stelt ons in staat om onze fans een nog innovatievere Oranjebeleving te bieden", aldus Dave Dekker, directeur commercie van de KNVB. Deze samenwerking heeft in het verleden al geleid tot creatieve activaties, zoals een robotarm die tijdens het WK 2022 handtekeningen zette op Oranje-shirts en hologrammen van Oranjelegendes tijdens de Nations League Final Four in 2023.

Marijn van de Ven, CMO van Bitvavo, benadrukt de lange termijnvisie van het partnership: "Wij herkennen ons in de doelstellingen die het Nederlands elftal zich stelt. In onze markt koersen wij af op Europees marktleiderschap en zijn we in competitie met grote, internationale spelers." Deze verlengde samenwerking getuigt van een gezamenlijke ambitie om innovatie en voetbalbeleving hand in hand te laten gaan, met een blik op het aanstaande EK in Duitsland en verdere activaties richting het WK in 2026.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws