PostNL kondigt derde crypto postzegel aan

PostNL kondigt derde crypto postzegel aan

PostNL heeft de lancering van zijn derde Nederlandse crypto postzegel aangekondigd voor het najaar van 2024. Deze innovatieve postzegel, waarvan het ontwerp nog geheim is, markeert een nieuwe mijlpaal in de combinatie van traditionele filatelie en moderne blockchaintechnologie.

Een opvallende ontwikkeling is de toetreding van België tot het samenwerkingsverband, dat al Nederland, Luxemburg en Oostenrijk omvatte. Chris Peeters, CEO van bpostgroup, zegt hierover: "Wij zijn verheugd om onze eerste crypto postzegel te lanceren. Door de traditie van filatelie te combineren met blockchaintechnologie bieden we onze klanten een nieuwe manier om postzegels te verzamelen en te ruilen die zowel veilig als innovatief is."

Maurice Unck, Directeur MailNL van PostNL, voegt toe: "Met trots presenteren we binnenkort de derde editie van onze Nederlandse crypto postzegel. Mooi om onze klanten opnieuw een uniek verzamelobject aan te bieden en we verwelkomen onze zuiderburen met hun bijdrage aan deze speciale editie."

De nieuwe crypto postzegel zal, net als het aangetekende tarief, €10,80 kosten. PostNL plant de komende maanden meer details over het ontwerp bekend te maken, met een eerste hint die na de zomer wordt onthuld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws