Stripe en Coinbase bundelen krachten voor verdere crypto-adoptie

 Stripe en Coinbase bundelen krachten voor verdere crypto-adoptie

Stripe en Coinbase hebben een partnerschap aangekondigd om de adoptie van crypto te versnellen en een snellere en goedkopere financiële infrastructuur te bieden. Deze samenwerking omvat drie belangrijke integraties.

Stripe zal ondersteuning bieden voor USDC op Base binnen hun crypto-uitbetalingsproduct, waardoor geldtransfers naar meer dan 150 landen sneller en goedkoper worden. Daarnaast wordt USDC op Base toegevoegd aan Stripe's fiat-naar-crypto-onramps, wat Amerikaanse klanten in staat stelt sneller fiat naar crypto om te zetten.

Coinbase zal Stripe’s fiat-naar-crypto-onramp integreren in Coinbase Wallet, zodat gebruikers direct crypto kunnen kopen met creditcards en Apple Pay. Dit geeft het wereldwijde netwerk van Stripe-gebruikers toegang tot snellere en goedkopere geldtransfers.

"Crypto is de toekomst van geld omdat het niet gebonden is aan internationale grenzen of bankuren, en het vermindert zowel frictie als kosten voor gebruikers. Deze drie belangrijke integraties leggen een sterke basis voor Stripe en Coinbase om te beginnen met het bouwen van een betere betalingsinfrastructuur voor gebruikers over de hele wereld," aldus Jesse Pollak en Shan Aggarwal.

Met deze uitbreiding spelen Stripe en Coinbase in op de groeiende vraag naar snelle en betaalbare financiële oplossingen in de digitale economie, en maken ze crypto toegankelijker voor een breed publiek.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws