Binance

Binance is een in Shanghai gevestigde cryptocurrency-exchange. Binance is de grootste exchange ter wereld op basis van het dagelijkse handelsvolume.

Dat is op zich al indrukwekkend als je bedenkt tegen wie Binance wereldwijd concurreert. Wanneer je echter weet dat Binance pas in juli 2017 verscheen, wordt het wel heel bijzonder. Vlak voor het hoogtepunt van de bullmarkt in 2017 lanceerde oprichter Changpeng Zhao een handelsplatform dat snel zou uitgroeien tot een miljardenbedrijf.

Zes maanden na de livegang nam Binance de nummer 1 plek op de beurs in en heeft sindsdien de troon niet meer opgegeven. Binance is ook een van de meest populaire handelsplatforms in Nederland.

Binance kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijke platform, uitstekende technologie die tot 1,4 miljoen transacties per seconde mogelijk maakt en lage transactiekosten. En natuurlijk vliegt Binance Coin (BNB) al sinds de lancering naar de maan. Het enige grote nadeel voor Nederlanders is dat Binance de optie om te storten met iDEAL vanaf juni 2021 heeft opgeschort.

 

Binance transactiekosten

Door de jaren heen heeft Binance zichzelf gepositioneerd als een van de goedkoopste beurzen in de branche. Op het moment van schrijven handelt u als een "normale gebruiker" tegen 0,1% per transactie. Gebruik je Binance Coin? U ontvangt dan 25% korting op transactiekosten en betaalt 0,075% per transactie. Deze percentages nemen geleidelijk af naarmate uw handelsvolume op de beurs toeneemt. U zet echter pas uw eerste stappen wanneer u meer dan $ 1 miljoen in 30-dagenvolume aantikt.

Dus voor de meeste mensen maakt het niet uit. Het is ook mogelijk om uw transactiekosten te verlagen door een bepaald bedrag aan BNB aan te houden. Heeft u bijvoorbeeld 25 of meer BNB in ​​uw portefeuille? Dan ga je naar VIP 1-niveau en betaal je 0,09% voor elke bestelling die je in het orderboek plaatst, en met BNB kun je zelfs 0,0675% bereiken. Voor het volgende VIP-niveau heb je 100 BNB nodig, uiteindelijk oplopend tot VIP 9 heb je 5.500 BNB nodig. Naast dat het voordelig is voor gebruikers die de BNB-token bezitten, is dit een slimme manier voor Binance om zijn eigen token te promoten.

 

De voordelen van Binance

Het platform van Binance biedt een aantal grote voordelen. Deze zullen hieronder worden besproken.

1. Gebruiksvriendelijkheid
Het platform van Binance is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt in de cryptowereld. Voor gebruikers is het platform zeer eenvoudig in te stellen en elke gebruiker, van beginners tot experts, kan via het platform in veel verschillende cryptocurrencies investeren.

2. Snelle verwerkingssnelheid:
Binance heeft superieure orderverwerkingstechnologie in vergelijking met zijn concurrenten. Binance kan bijvoorbeeld met succes 1,4 miljoen transacties per seconde verwerken. Gelukkig hoef je niet (lang) te wachten op de transacties die je doet. eel kunnen op dezelfde plaats worden verhandeld.

3. Lage transactiekosten
De handelskosten op Binance zijn erg laag, wat natuurlijk elke handelaar ten goede komt. De transactiekosten bedragen bijvoorbeeld slechts 0,1%. Als u handelt met Binance Coin, is de vergoeding slechts 0,05%.

4. Ondersteuning van verschillende apparaten:
Binance is gemaakt om u overal met een internetverbinding in cryptocurrencies te laten handelen. Daarom ondersteunt Binance verschillende apparaten. Dit kan via een handige app en elke internetbrowser, Android, iOS, HTML5, etc. Alles synchroniseert ook gemakkelijk als je inlogt, zodat je in één oogopslag je huidige waarde en prijs ziet.

5. Ondersteunt veel verschillende cryptocurrencies
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrencies, wat het "bereik" van Binance erg breed maakt. Dit maakt het mogelijk om een ​​groot aantal transacties op dezelfde plek uit te voeren.

 

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken met Binance?

Binance heeft in het verleden een beetje anders gewerkt dan andere beurzen. Bij Binance moet je eerst cryptocurrency storten om te beginnen met handelen. In 2020 is dat echter veranderd en kun je nu ook je eerste cryptocurrency op Binance kopen via SEPA, bankoverschrijving of creditcard.

 

Cryptocurrencies kopen met Binance?

Ben je van plan om altcoins zoals Polygon SHIB of Cardano te kopen? Of wil je daytraden? Dan is Binance de beurs voor jouw. De beurs heeft de grootste cryptocurrency-aanbod ter wereld en is zeer gebruiksvriendelijk. Naast dat Binance gebruiksvriendelijk is, kun je vanwege de lage kosten ook goed daytraden op deze beurs.

 

Begin nu met traden op Binance