Samenwerking Atlético Madrid en Kraken voor meer cryptobewustzijn

Samenwerking Atlético Madrid en Kraken voor meer cryptobewustzijn

Crypto exchange Kraken kondigt een samenwerking aan met Atlético Madrid, een van de bekendste Spaanse voetbalclubs. Vanaf het seizoen 2024/2025 is Kraken de officiële Crypto & Web3 partner en officiële Sleeve Partner voor alle mannelijke en vrouwelijke voetbalkledij van Atlético Madrid.

Deze samenwerking brengt de werelden van sport en crypto samen, en biedt nieuwe mogelijkheden voor fans. Het partnerschap stimuleert innovatie en wereldwijde fanbetrokkenheid.

"Kraken en Atlético Madrid geloven dat crypto en voetbal levens kunnen transformeren," aldus Mayur Gupta, Chief Marketing Officer bij Kraken. "We kijken ernaar uit om met Atlético Madrid meer mensen te onderwijzen over de mogelijkheden en waarde van crypto."

Óscar Mayo, Chief Revenue en Operating Officer bij Atlético Madrid, voegt toe: "Kraken is de ideale partner om onze doelen in technologie en innovatie te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een digitale ervaring biedt aan onze fans die verder reikt dan wedstrijden in het stadium."

Kraken, bekend om zijn betrouwbaarheid in de cryptowereld, zet in op bewustzijn, educatie en kennis rondom crypto. Samen met Atlético Madrid zullen ze nieuwe ervaringen creëren voor fans, zoals web3-projecten, live activaties en wereldwijde community outreach programma's.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws