Fusie in AI wereld: SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol worden één

Fusie in AI wereld: SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol worden één

Drie giganten in de wereld van kunstmatige intelligentie, SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol, zijn in gesprek over het samenvoegen van hun okens om één ASI-token te creëren, met een geschatte waarde van $7,5 miljard.

Dit samengaan heeft als doel een gedecentraliseerd AI-platform tot leven te wekken, genaamd de Superintelligence Collective, waarbij elk bedrijf zijn operationele onafhankelijkheid behoudt.

De fusie is gericht op het bundelen van de krachten van AGIX, FET en OCEAN tokens in een enkel ASI-token, om zo ongekende niveaus van creativiteit en samenwerking in de steeds competitiever wordende AI-sector te stimuleren. Voor deze baanbrekende stap is echter de steun nodig van de gemeenschappen achter elk bedrijf, om te waarborgen dat de fusie in het belang van alle partijen is.

Ondanks de geplande samensmelting van tokens, blijven SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol onafhankelijk opereren. Ben Goertzel, CEO van SingularityNET, zal de leiding nemen over dit gezamenlijke project onder de vlag van de Superintelligence Collective, terwijl Humayun Sheikh, CEO van Fetch.ai, de rol van voorzitter op zich zal nemen.
 

Vergeten de dip te kopen? 

Geen stress! In samenwerking met Coinmerce hebben we een speciale deal voor onze cryptomaten. Meld je vandaag aan bij Coinmerce en ontvang 10 euro op je account gestort om gelijk mee te investeren. Dit is jouw kans om zonder extra kosten te starten met investeren in de wereld van crypto. Laat ons zeker weten wat je hebt gekocht in onze discord!

Pak die gratis €10

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws