Bitcoin's BRC-20 tokens zorgen voor flinke transactiekosten

Bitcoin's BRC-20 tokens zorgen voor flinke transactiekosten

Het Bitcoin netwerk ondervindt aanzienlijke druk door een toename in de populariteit van BRC-20 tokens zijn er momenteel flinke transactiekosten en langere transactietijden.

De druk heeft geleid tot een stijging in de transactiekosten, die nu variëren tussen de $14 en $16,50, afhankelijk van de prioriteit van de transactie. Wat puur en alleen komt door de toename van de BRC-20 tokens op het netwerk.

De BRC-20 token, die gebruikmaakt van ordinale inscripties op de Bitcoin-blockchain, heeft geleid tot de opkomst van nieuwe digitale activa zoals de Ordinals (ORDI) BRC-20 token. ORDI heeft onlangs een marktwaarde van meer dan $1 miljard bereikt, een significante mijlpaal als de eerste in zijn soort. Bovendien is de prijs van ORDI met 28% gestegen naar een recordhoogte van $65,18.

Naast de opkomst van ORDI, heeft Stacks, een protocol voor het ontwikkelen van applicaties op Bitcoin, ook een toename in tokenprijs ervaren. STX, de token van Stacks, is de afgelopen week met 45% gestegen en handelt nu rond de $1,10. Ook Bitcoin zelf doet het niet slecht en handeld nu zo rond de $43,567 in deze vroege morgen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws