Robinhood ziet mega stijging in crypto handelsvolume

Robinhood ziet mega stijging in crypto handelsvolume

De U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) heeft Robinhood een aanzienlijke toename van 75% in het handelsvolume van cryptocurrency in november gerapporteerd, in vergelijking met oktober.


Volgens de gedetailleerde update aan de SEC is deze stijging in november een opmerkelijke verandering in de recente prestaties van Robinhood. Na een periode van lagere betrokkenheid, duidt deze toename op hernieuwde interesse in cryptovalutahandel onder de gebruikers van Robinhood.

De indiening bij de SEC vermeldt expliciet: “november crypto trading volumes were roughly 75% above October 2023 levels.” Vóór deze stijging had Robinhood een daling gemeld in de transactie inkomsten uit cryptocurrencies, met een daling van 55% tot 23 miljoen dollar in het derde kwartaal van 2023.

Vlad Tenev, CEO en medeoprichter van Robinhood, kondigde aan dat de exchange binnenkort zal uitbreiden naar de Europese Unie. Robinhood plant ook een lancering in het Verenigd Koninkrijk begin 2024, met als doel de Britse markt en het continent te bereiken.

“We blijven gericht op het aanbieden van toonaangevende producten die veel meer van de financiële behoeften van klanten bedienen, marktaandeel winnen, internationaal uitbreiden en de industrie blijven veranderen ten goede,” 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws