Franse markt open voor Bitvavo na officiële registratie

Franse markt open voor Bitvavo na officiële registratie

Cryptobeurs Bitvavo heeft een belangrijke stap gezet in haar Europese expansieplannen door registratiegoedkeuring te ontvangen als Digital Asset Service Provider (DASP) van de Franse Autorité des marchés financiers (AMF). Dit stelt Bitvavo in staat om haar crypto-producten en -diensten op de Franse markt aan te bieden.

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo, benadrukte het belang van deze goedkeuring: "De registratie bij de Franse AMF is een cruciaal moment voor ons. We zijn enthousiast om ons consumentgerichte aanbod naar de Franse markt te brengen." Deze ontwikkeling volgt op eerdere goedkeuringen van Bitvavo in Oostenrijk en Italië, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid in Europa verder verstevigt.

Het betreden van de Franse markt vormt een volgende mijlpaal in de expansiestrategie van Bitvavo. Nuvelstijn voegt toe: “De lancering in Frankrijk maakt deel uit van onze ambitie om de toonaangevende crypto-uitwisseling in Europa te worden. Onze bijna 1,5 miljoen Europese gebruikers beschouwen ons als hun vertrouwde en veilige platform voor crypto-handel en -investeringen. Franse klanten kunnen nu hun crypto-reis met ons beginnen.”

Bitvavo heeft ook registratieaanvragen ingediend in andere belangrijke Europese markten. Nuvelstijn verwacht dat de factoren die bijdroegen aan hun marktleiderschap in Nederland, zoals competitieve en transparante transactiekosten variërend van 0,03% tot 0,25%, eveneens zullen aanslaan bij het Franse publiek. "Bitvavo is een op compliance gerichte Europese crypto-uitwisseling, die meer dan 200 digitale activa aanbiedt op een gebruiksvriendelijk platform. Deze combinatie is uniek in Europa", aldus Nuvelstijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws