OKX, CoinShares en Komainu gaan samenwerken voor institutionele beleggers

OKX, CoinShares en Komainu gaan samenwerken voor institutionele beleggers

OKX, een prominente speler in cryptocurrency en Web3-technologie, heeft een samenwerking met Komainu, een dienstverlener in digitale asset custody, en CoinShares, een toonaangevende Europese vermogensbeheerder in digitale assets, opgezet. Dit partnerschap stelt CoinShares in staat om dag en nacht te handelen via OKX, terwijl hun assets veilig worden bewaard bij Komainu.


Dit initiatief is een belangrijke ontwikkeling in de wereld van institutionele crypto handel. Het zorgt ervoor dat de onderpand assets veilig worden bewaard, wat de risico's voor de tegenpartij vermindert. Met deze samenwerking wordt een brug geslagen tussen institutionele handelaren en top handelsplatformen, en wordt duidelijkheid verschaft over de rechten en plichten van betrokken partijen.

Lennix Lai van OKX benadrukt het innovatieve karakter van deze samenwerking: "De volgende grote instroom van institutioneel kapitaal in de cryptomarkten zal komen via innovatieve oplossingen zoals deze." Hij voegt eraan toe dat dit partnerschap de risico's vermindert en tegelijkertijd de voordelen voor handelaren maximaliseert.

Lewis Fellas van CoinShares spreekt over de uitdagingen rondom tegenpartijrisico in crypto handel: “Voor institutionele beleggers is tegenpartijrisico de achilleshiel van crypto bij handel op de beurs." Fellas benadrukt dat de samenwerking met OKX en Komainu heeft geleid tot een robuuste juridische structuur en processen om dit risico te beperken.

Nicolas Bertrand van Komainu ziet deze ontwikkeling als een belangrijke stap in hun missie om digitale asset custody oplossingen te bieden. "We zijn erg blij om onze expertise in institutionele bewaardiensten bij te dragen aan deze driezijdige overeenkomst," zegt Bertrand.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws