J.P. Morgan lanceert programmeerbare betalingen met JPM Coin

J.P. Morgan lanceert programmeerbare betalingen met JPM Coin

J.P. Morgan zet een grote stap in financiële innovatie met de lancering van programmeerbare betalingen via JPM Coin, gebruikmakend van blockchain-technologie.


J.P. Morgan heeft programmeerbare betalingen gelanceerd via JPM Coin, een initiatief van Onyx by J.P. Morgan. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk voor gebruikers om transacties te programmeren via een "If-This-Then-That" interface, wat zorgt voor meer controle en flexibiliteit in financiële operaties.

Naveen Mallela, hoofd van Coin Systems bij Onyx, benadrukt dat deze stap fundamenteel is voor de toekomst van digitale valuta en programmeerbare treasury. Siemens AG, een vooraanstaand multinationaal bedrijf, heeft als een van de eersten gebruik gemaakt van deze technologie, wat de bruikbaarheid en potentieel ervan onderstreept.

Deze ontwikkeling van J.P. Morgan is een teken van de groeiende integratie van blockchain-technologie in de mainstream financiële sector, waar grote namen zoals HSBC en Goldman Sachs ook actief mee experimenteren. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws