Deze Fidelity directeur ziet bitcoin nog wel eens naar $96.210 vertrekken

Deze Fidelity directeur ziet bitcoin nog wel eens naar $96.210 vertrekken

Als er iets is dat de gemoederen in de cryptowereld bezighoudt, dan zijn het wel de prijsvoorspellingen van Bitcoin. Jurrien Timmer, de visionaire Global Macro Director bij Fidelity Investments, heeft de crypto-community opnieuw op het puntje van hun stoel gekregen. Met een recente prognose die hij met zijn 173.000 volgers deelde op platform X, spreekt Timmer van een mogelijk stratosferische stijging van Bitcoin tot boven de $96.210 tegen 2025.


Het is geen lukrake gok; Timmer's voorspelling is geworteld in een zorgvuldige analyse van reële rentetarieven, inflatie, wereldwijde adoptiepatronen, en de adoptiecurve van het internet. Deze factoren vormen samen een financiële sterrenhemel die de toekomstige waardering van BTC kan bepalen.

Terwijl Bitcoin nu trots staat op $34.720, ziet Timmer een pad naar een nog veelbelovendere toekomst. Als de reële rente, op het huidige niveau van +2,5% blijft, zou Bitcoin kunnen stijgen naar $41.553. Maar de echte opwinding komt als de reële rente terugvalt naar het niveau van -2% uit 2021. In dat scenario zou Bitcoin een indrukwekkende sprong van 175% kunnen maken, met een potentiële piek tot wel $96.210.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws