Coinbase presenteert sterke Q3 resultaten ondanks dalende handelsvolumes

Coinbase presenteert sterke Q3 resultaten ondanks dalende handelsvolumes

De crypto exchange Coinbase heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door de verwachtingen van analisten te overtreffen in het derde kwartaal, ondanks een terugval in de handelsvolumes.

De aangepaste verlies van slechts $0,01 per aandeel overtrof ver de FactSet schattingen van een verlies van $0,55 per aandeel, en markeerde het derde opeenvolgende kwartaal waarin Coinbase de winstverwachtingen heeft overtroffen. De totale omzet was $674,1 miljoen, ruim boven de geschatte $650,9 miljoen van analisten.
 

Handelsvolume en Transactie-inkomsten

Ondanks de krachtige omzetcijfers, zag Coinbase een daling in het totale handelsvolume naar $76 miljard, wat lager is dan de verwachte $80,1 miljard en een daling ten opzichte van de $92 miljard in het vorige kwartaal. De transactie-inkomsten in het derde kwartaal bedroegen $288,6 miljoen, wat een daling van 12% betekent ten opzichte van het vorige kwartaal.
 

Voorzichtig Optimisme

In hun aandeelhoudersbrief benadrukte Coinbase de impact van dalende crypto markten en volatiliteit als redenen voor de afname van de transactie-inkomsten. Echter, met een blik op het vierde kwartaal, meldt het bedrijf al ongeveer $105 miljoen aan transactie-inkomsten in oktober te hebben gegenereerd. De verwachtingen voor de rest van 2023 zijn dus voorzichtig positief.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws