SHIB, AVAX en XRP nu te gebruiken in 60 miljoen winkels

SHIB, AVAX en XRP nu te gebruiken in 60 miljoen winkels

Shiba Inu (SHIB), waarschijnlijk de meest bekende meme-munt ter wereld, Ripple (XRP), een van de oudste cryptocurrencies om grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken en Avalanche (AVAX) kan nu worden gebruikt als betaling in meer dan 60 miljoen winkels. over de wereld.
 


 

 

De drie munten zijn toegevoegd aan de Binance-kaart, de visa kaart van de exchange met swerelds grootste cryptocurrency handelsvolume. Dit is een bankpas waarmee je aankopen kunt betalen met cryptocurrency in uw portemonnee.

De toevoeging van Shiba Inu is niet gek aangezien deze munt de laatste jaren erg populair is geworden. Het project is populair op veel verschillende platforms.

En dat is 14 

Momenteel is de kaart alleen beschikbaar voor inwoners van de Europese Economische Ruimte. De kaart en de nieuwste toevoegingen kunnen ook worden gebruikt door Oekraïense vluchtelingen die in de Europese Economische Ruimte wonen.

Met de toevoeging van SHIB, XRP en AVAX is de Binance Card nu beschikbaar in in totaal 14 cryptocurrencies. De andere zijn Cardano (ADA), Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Polkadot (DOT), Tether (USDT), Ethereum (ETH), S.S. Lazio Fan Token (LAZIO), Santos Fan Token (SANTOS), Porto Fan Token (PORTO) en SXP.

 

Shiba Inu begint serieus te worden

Terwijl SHIB ooit begon als een meme-munt, kunnen we niet langer negeren dat het project vorm begint te krijgen. Ook al bevinden we ons in een berenmarkt, het aantal gebruikers van Shiba Inu is de afgelopen maanden zelfs toegenomen. Er zijn nog steeds 1,2 miljoen Ethereum-adressen met SHIB.

Ook had SHIB oorspronkelijk geen onderliggende projecten, maar heeft nu een compleet SHIB-ecosysteem. Ze ontwikkelen nu zelfs hun eigen virtuele werelden en verkopen land. Binance is geen gekke keuze.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws