PayPal registreert zich bij FCA voor crypto-diensten maar staat voor strenge beperkingen

PayPal registreert zich bij FCA voor crypto-diensten maar staat voor strenge beperkingen

PayPal UK heeft zich officieel geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority (FCA) om crypto-gerelateerde diensten in het land aan te bieden. Echter, er zijn enkele strenge beperkingen opgelegd.
 

 

PayPal heeft een belangrijke stap gezet in de Britse cryptowereld. Ze zijn nu officieel geregistreerd bij de Financial Conduct Authority (FCA) voor bepaalde crypto-activiteiten. Deze registratie volgt kort op de voet van de bekendmaking door het Britse Ministerie van Financiën over hun toekomstige plannen voor de regulering van crypto-assets.

Volgens de website van de FCA werd de registratie effectief op 31 oktober. Maar er zit een addertje onder het gras. Op basis van een melding op de FCA-website zal PayPal onder specifieke limieten vallen, tenzij de FCA anderszins autoriseert. Door deze beperkingen kan PayPal geen nieuwe klanten werven. Bestaande gebruikers mogen enkel tokens vasthouden of verkopen, maar kunnen geen tokens aanschaffen. Bovendien geeft het aan dat het bedrijf zijn huidige dienstenaanbod niet kan uitbreiden.

Het is PayPal ook verboden om "een machine te bedienen die een geautomatiseerd proces gebruikt om crypto-assets uit te wisselen voor geld of geld voor crypto-assets".

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws