Whales pompen een hoop geld in Shiba Inu

Whales pompen een hoop geld in Shiba Inu

In de wispelturige wereld van cryptocurrency staat Shiba Inu (SHIB) volop in de belangstelling. Grote marktspelers, beter bekend als 'whales', hebben de afgelopen drie maanden meer dan $300 miljoen aan SHIB-tokens verzameld. 
 

Shiba Inu is meer dan alleen een meme-munt; het is een fenomeen dat steeds meer serieuze investeerders aantrekt. De enorme aankopen door whales tonen hun vertrouwen in de langetermijngroei van deze cryptocurrency. Volgens Arkham Intelligence werden er in minder dan 10 minuten maar liefst 22,38 miljard tokens gekocht. Dit volgt op een andere aankoop eerder deze maand, waarbij een whale 4,5 biljoen SHIB verzamelde.

Deze massale accumulatie door whales heeft een directe invloed op de prijs van Shiba Inu. Hoewel de munt nog moet doorbreken, nadert SHIB een cruciale weerstand van $0.000007. De prijs lijkt positief te reageren op periodes van verhoogde whale accumulatie, wat wijst op een positieve correlatie tussen de twee.

De exacte redenen achter deze accumulatie zijn voer voor speculatie. Sommigen geloven dat de whales anticiperen op een significante prijsuitbraak, terwijl anderen denken dat ze strategisch hun positie innemen om de markt te beïnvloeden.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws