Waarom PEPE's 92% rally geen toeval is

Waarom PEPE's 92% rally geen toeval is

Met een verbazingwekkende rally van 93% in de afgelopen week en een 30% stijging in de laatste 24 uur, is de meme-munt PEPE niet te stoppen. Maar wat zit er achter deze onstuimige groei?
 

De recente stijging van Bitcoin boven de $35.000 heeft handelaren in mememunten aangemoedigd om meer risico's te nemen. Deze munten, vaak meer geliefd om hun sociale aantrekkingskracht dan hun intrinsieke waarde, zien een toename in handelsactiviteit. PEPE is daarbij geen uitzondering en heeft een zeven-daagse groei van 93% achter de rug.

Een belangrijke factor die bijdroeg aan het vertrouwen in PEPE was de verbranding van 6,9 biljoen tokens eerder deze week. Dit verlichtte zorgen over het tokenbezit van het team, dat nu 3,79 biljoen tokens bedraagt. Deze beslissing volgde op onverwachte transacties door drie teamleden, wat leidde tot het stelen van miljoenen dollars aan PEPE-tokens. Het team onderzoekt nu actief het potentieel gebruik van deze 3,79 biljoen tokens die nog in het Team CEX multisig wallet zitten.

Onopgemerkte factor

Een minder zichtbare, maar mogelijk cruciale factor voor de prijsstijging van PEPE is de netwerkgroei. Volgens het On-Chain Analytics-bedrijf Emotion Traders, die zich voornamelijk hebben gericht op Bitcoin en Ethereum, zien mid-cap cryptomunten zoals PEPE een grote netwerkgroei. Dit wordt bevestigd door Santiment, die aangeeft dat er een enorme toename is in het aantal nieuw gecreëerde adressen tijdens deze marktherstel periode.

Kortom, de rally van PEPE is geen toeval, maar het resultaat van verschillende factoren, variërend van interne beslissingen tot marktdynamiek. Zoals altijd, voer je eigen onderzoek uit voordat je besluit te investeren in deze volatiele markt.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws