Bitfinex Securities lanceert getokeniseerde obligatie

 Bitfinex Securities lanceert getokeniseerde obligatie

Bitfinex Securities, een platform gespecialiseerd in het noteren van tokenized effecten, heeft de uitgifte aangekondigd van zijn allereerste tokenized obligatie. De obligatie, genaamd ALT2611, zal in november worden genoteerd en belooft een rente van 10% over een looptijd van 36 maanden.

 


De nieuwe tokenized obligatie, genaamd ALT2611, is een 36-maanden, 10% coupon obligatie die wordt uitgegeven door Mikro Kapital. Deze wereldwijde leider in microfinanciering zal de obligatie uitgeven in Tether (USDT). De obligatie zal risico's dekken die geassocieerd zijn met de schuld en het eigen vermogen van microfinancieringsorganisaties, kleine financiële instellingen, leasingmaatschappijen en banken in onder meer Italië, Roemenië en Moldavië.

Bitfinex Securities helpt bedrijven om geld op te halen door digitale aandelen of obligaties aan te bieden die iedereen kan kopen. Het platform biedt toegang tot een scala aan financiële instrumenten, waaronder blockchain-gebaseerde obligaties en aandelen, evenals beleggingsfondsen. Bedrijven kunnen hun tokenized effecten direct op de beurs noteren of de handel in de effecten vergemakkelijken via het kapitaalwervingsplatform.

De obligatie zal beginnen met handelen tegen een prijs van 100 USDT, met een minimale investeringsbedrag van 125.000 USDT. De distributie van de token zal beginnen binnen een week na de voltooiing van de kapitaalwerving. Mikro Kapital is van plan 100.000 gesecuritiseerde tokens van ALT2611 uit te geven om 10 miljoen USDT op te halen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws