Developer van Shiba Inu hint naar grote samenwerkingen

 Developer van Shiba Inu hint naar grote samenwerkingen

 

Recente Telegram-berichten van Shytoshi Kusama, de raadselachtige kracht achter de Shiba Inu-cryptocurrency, wijzen op mogelijke high-profile samenwerkingen en een hernieuwde focus op token-gebruik.
 

Shytoshi Kusama, het brein achter de Shiba Inu-cryptocurrency, heeft op Telegram hints gedropt die de groeiende gemeenschap achter deze populaire mememunt erg enthousiast maken. Kusama liet doorschemeren dat hij in gesprek is met "zeer belangrijke individuen" en prominente figuren uit de gemeenschap voor de volgende fase van het project.

Kusama benadrukte dat hij vastbesloten is om de groei van de gemeenschap actief te ondersteunen en legde de nadruk op inspanningen om platforms die de Shiba Inu-gemeenschap bedienen, te versterken. Een interessante opmerking van hem dat "soms stilte het beste wapen is", wakkerde speculaties aan over mogelijke toekomstige partnerschappen en grote samenwerkingen.

De grote fastfoodvraag

Wat betreft adoptie, ging Kusama in op de steeds vaker gestelde vraag over de mogelijke integratie van Shiba Inu met grote retailers zoals McDonald's en Burger King. Hoewel hij erkende dat SHIB al door een reeks retailers wordt geaccepteerd, wees hij ook op de uitdagingen die gepaard gaan met het systematiseren van dergelijke grootschalige betaalintegraties.

Kusama suggereerde dat hij in stille onderhandelingen of strategieën is verwikkeld, opnieuw alluderend dat "soms stilte het beste wapen is."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws