Kan je binnenkort een Tesla cybertruck afrekenen met Dogecoin? Broncode zegt ja!

Kan je binnenkort een Tesla cybertruck afrekenen met Dogecoin? Broncode zegt ja!

De mogelijkheid bestaat dat de langverwachte Tesla Cybertruck met Dogecoin kan worden gekocht, volgens een ontdekking in de broncode van Tesla's bestelpagina voor de elektrische pick-up. 

MartyParty/X, een bekende crypto influencer, trof een vermelding van Dogecoin aan in de JavaScript-broncode van de Tesla Cybertruck bestelpagina. Hij deelde een screenshot van zijn bevinding en moedigde iedereen aan om zelf ook eens te gaan kijken om het te verifiëren. "MartyParty adviseerde om de Brave-browser te gebruiken, toegang te krijgen tot de browser checker-functie en de JavaScript (JS) broncode in de 'commons' sectie te bekijken." 
 

 


Dogecoin, ooit begonnen als een meme cryptocurrency, is al enige tijd ingebouwd in het Tesla-ecosysteem. Sinds begin 2022 is een reeks van Cybertruck-gerelateerde merchandise van het bedrijf al beschikbaar voor aankoop met Doge. 

Elon Musk, de CEO van Tesla, heeft in het verleden zijn mening over cryptocurrency niet onder stoelen of banken gestoken. Volgens Musk is Dogecoin de beste optie voor snelle transacties. Hij gaf aan dat Bitcoin weliswaar de hoofdmotor is in de crypto-markt, maar dat het volume van de transacties klein is en de kosten hoog zijn. In tegenstelling hiermee is Dogecoin beter geschikt voor dagelijkse transacties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws