Coinbase Ventures staat bovenaan als meest actieve investeerder met 372 deals

Coinbase Ventures staat bovenaan als meest actieve investeerder met 372 deals

Coinbase Ventures heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, volgens een recente studie gepubliceerd door CoinGecko. Het onderzoekwijst uit dat Coinbase Ventures de meest actieve venture capital (VC) firma is in de cryptocurrency-sector.


Uit de data van de CoinGecko-studie blijkt dat Coinbase Ventures in totaal 372 deals heeft gesloten, waarvan 144 in de pre-seed of seed-fase en een aanvullende 199 in de vroege stadia van Series A of B.

CoinGecko's rapport toont ook aan dat de top 23 meest actieve crypto VC-firma's betrokken zijn geweest bij 149 tot 372 deals elk. Collectief hebben deze crypto VC-bedrijven bijgedragen aan een indrukwekkend aantal van 4.346 investeringen van 1 januari 2017 tot 21 september 2023. Deze getallen laten zien wat voor een belangrijke rol deze firma's spelen als de primaire financiers die de ontwikkeling van de cryptocurrency-industrie stimuleren.

NGC Ventures uit Singapore volgt op de tweede plaats, met een totaal van 271 deals. Van deze deals behoren 158 tot de vroege VC-categorie, terwijl 99 als pre-seed of seed deals zijn gecategoriseerd. Net als verschillende andere toonaangevende crypto VC-bedrijven heeft NGC Ventures nog geen venture-groeideals in zijn portfolio opgenomen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws