Crypto exchange Deribit kondigt futures handel aan voor SOL, XRP en MATIC

Crypto exchange Deribit kondigt futures handel aan voor SOL, XRP en MATIC

Deribit heeft ondanks een afnemende marktvolatiliteit grote plannen voor uitbreiding. Het bedrijf is van plan om vanaf januari opties aan te bieden voor Solana’s SOL, Ripple's XRP en Polygon’s MATIC. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt het bedrijf zich ook op om een licentie aan te vragen in de Europese Unie.


Luuk Strijers, de Chief Commercial Officer van Deribit, vermeldde in een interview tegen Bloomberg: "Is dit het beste moment om nieuwe producten te lanceren of moeten we wachten? Dat is wat ons wakker houdt." Hij voegde eraan toe dat hij "een toename van de volatiliteit verwacht in januari wanneer we opties op drie altcoins lanceren."

De handelsvolumes in crypto-derivaten zijn gedaald van ongeveer $2 biljoen aan het begin van dit jaar naar $1,5 biljoen in september. Dit komt door een afname van crypto prijzen en volatiliteit vergeleken met de pieken van 2021. Toch lijkt Deribit niet afgeschrikt te zijn door deze trend. Sterker nog, het bedrijf kijkt verder dan Bitcoin, Ether en USD Coin opties voor het eerst.

Daarnaast is Deribit van plan om te verhuizen naar Dubai, een relatief crypto-vriendelijke jurisdictie, zodra het de juiste licenties heeft ontvangen. Het in Panama gevestigde bedrijf heeft 115 werknemers en is van plan om er nog een dozijn aan te nemen.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws