Coinmerce breidt stakingsdiensten uit met partnerschap met Kiln

Coinmerce breidt stakingsdiensten uit met partnerschap met Kiln

Coinmerce, een toonaangevend Europees cryptocurrency-platform, een samenwerking aangegaan met Kiln. Deze samenwerking heeft als doel het stakingsaanbod van Coinmerce te verbeteren door de geavanceerde stakingsdiensten van Kiln naadloos te integreren op de Ethereum, Solana en Polygon netwerken. 


Coinmerce heeft Kiln’s geavanceerde stakingsdiensten geïntegreerd om stakes te beheren op Ethereum, Solana en Polygon. Deze flexibiliteit stelt hen in staat om in de toekomst gemakkelijk extra protocollen te ondersteunen. Lars Heerink, Hoofd Treasury bij Coinmerce, verklaarde:

"Kiln heeft de manier waarop we staking-operaties bij Coinmerce uitvoeren en hoe we het monitoren enorm vergemakkelijkt. Het is super eenvoudig om stakes voor alle protocollen te beheren en directe feedback te krijgen via real-time gegevens met Kiln Dashboard."

De Kracht van Kiln Dashboard

Wat dit partnerschap bijzonder maakt, is het gebruik van het Kiln Dashboard. Dit dashboard stroomlijnt niet alleen staking over een breed scala aan bewaaroplossingen, maar biedt ook ongekende transparantie en controle over stakingsactiviteiten via real-time gegevens. Laszlo Szabo, CEO en mede-oprichter van Kiln, uitte zijn enthousiasme:

"We zijn verheugd te zien dat Coinmerce Kiln's producten benut om stakingsmogelijkheden uit te breiden en hun operaties te versoepelen. We kijken uit naar het verdiepen van dit partnerschap in de toekomst!"

Het Stakingslandschap

Staking, met name in Proof-of-Stake (PoS) blockchains, houdt in dat native tokens worden vergrendeld om bij te dragen aan de beveiliging van het netwerk als validator. Validators spelen een cruciale rol bij het bundelen van transacties in nieuwe blokken en verdienen staking-rewards als vergoeding.

Interessant is dat, ondanks dat Ethereum de grootste PoS blockchain is qua marktkapitalisatie, momenteel slechts ongeveer 22% van het ETH-aanbod is gestaked. Dit staat in schril contrast met de staking-ratio's van 50-80% die worden gezien op andere PoS-blockchains, wat aangeeft dat Ethereum-staking nog in de kinderschoenen staat.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws