Zwitserse bank Swissquote introduceert crypto vriendelijke betaalkaarten

Zwitserse bank Swissquote introduceert crypto vriendelijke betaalkaarten

Swissquote, een grote naam in handelsdiensten, zet zijn eerste stappen in digitaal bankieren. Het Zwitserse bedrijf heeft vandaag de introductie van twee nieuwe bankpakketten aangekondigd.

Beide pakketten beloven dagelijkse bankdiensten aan te bieden die passen bij de moderne tijd. Een van de grootste trekpleisters is hun crypto-vriendelijke debetkaart van Mastercard. Deze kaart ondersteunt meerdere valuta's, wat ideaal is voor de wereldreiziger of internationale zakenman. Daarnaast is het ook een winst voor de crypto-enthousiasteling, omdat betalingen in populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple mogelijk zijn.

Jan De Schepper, de marketingchef van Swissquote, legt uit: "Onze klanten vroegen om een volledig digitale, crypto-vriendelijke bankoplossing. En wij hebben geluisterd."

Met deze stap toont Swissquote zijn ambitie om voorop te lopen in de wereld van digitaal bankieren. En met de toevoeging van crypto-betalingsopties spelen ze in op de groeiende vraag naar flexibele bankdiensten. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws