Kraken versterkt Europese aanwezigheid met nieuwe licenties

Kraken versterkt Europese aanwezigheid met nieuwe licenties

Kraken heeft groen licht gekregen van de Centrale Bank van Ierland om te functioneren als een elektronisch geldinstelling. Daarnaast heeft het bedrijf nu ook een registratie bij de Bank van Spanje weten te bemachtigen

Met deze licentie kan Kraken, via haar Ierse dochteronderneming, haar diensten in euro's uitbreiden in samenwerking met Europese banken. Deze diensten zullen beschikbaar zijn voor klanten in alle 27 EU-lidstaten. Dit is een belangrijk gebied voor groei voor Kraken. In Spanje kan Kraken door haar nieuwe registratie nu ook services aanbieden aan de lokale inwoners. 

"Deze aankondiging is een nieuwe belangrijke stap in onze Europese groeistrategie", aldus de woordvoerders van het platform. Ze gaven verder aan dat Europa een solide basis heeft voor crypto, met een progressieve regelgeving die hen helpt met vertrouwen te groeien. Ze toonden ook hun dankbaarheid voor de constructieve regelgevende benadering van de Centrale Bank van Ierland en de Bank van Spanje.

Kraken staat al meer dan tien jaar bekend om haar sterke beveiliging en uitstekende klantenservice. Het bedrijf blijft innoveren en heeft in 2022 verschillende nieuwe diensten gelanceerd, waaronder een NFT-marktplaats, de geavanceerde handelsinterface Kraken Pro en een vernieuwde webervaring voor consumenten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws