Binance verlaat rusland en verkoopt russische tak

Binance verlaat rusland en verkoopt russische tak

Cryptogigant Binance heeft aangekondigd dat het al zijn bedrijfsactiviteiten in Rusland verkoopt aan CommEX. Deze beslissing is genomen om een soepele overgang voor de bestaande Russische gebruikers te waarborgen, wat een periode van maximaal een jaar in beslag zal nemen. 

Binance's Chief Compliance Officer, Noah Perlman, gaf aan: "Bij het nadenken over de toekomst hebben we vastgesteld dat zaken doen in Rusland niet overeenkomt met Binance's nalevingsstrategie. We blijven vertrouwen hebben in de groei van de web3-sector wereldwijd en richten ons op de meer dan 100 andere landen waarin we actief zijn."

In de komende tijd zal er een gestructureerd proces zijn waarbij Binance-gebruikers hun assets kunnen overzetten naar CommEX. Beginnend met een deel van de nieuwe Russische gebruikers, zullen registraties geleidelijk worden doorgestuurd naar CommEX. Binance zal in de komende maanden al zijn diensten in Rusland beëindigen, en ze verzekeren dat het gebruikersgemak tijdens deze overgangsperiode gewaarborgd blijft.

De financiële details van deze overeenkomst worden niet openbaar gemaakt. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws