Falliete FTX presenteert 7 miljard aan bezittingen, maar is het genoeg?

Falliete FTX presenteert 7 miljard aan bezittingen, maar is het genoeg?

De populaire cryptocurrency-beurs FTX heeft tijdens zijn aandeelhoudersvergadering van 11-12 september openheid van zaken gegeven over de financiële stand van zaken. Met een totaal van meer dan 2.300 niet-klant claims ter waarde van $65 miljard, zijn er serieuze uitdagingen in het verschiet.
 

Activa en Investeringen van FTX

De activa van FTX zijn indrukwekkend en worden geschat op meer dan $7 miljard. Dit omvat digitale valuta, contant geld, beleggingen, vastgoed en meer. Een opvallend detail is dat FTX eigenaar is van 38 vastgoedobjecten in de Bahamas, met een boekwaarde van $222 miljoen.

FTX heeft voor $833 miljoen aan Bitcoin en Ether, exclusief $487 miljoen in BTC- en ETH-gebaseerde effecten. Daarnaast heeft het bedrijf belangen in meer dan 1.300 andere tokens, waarbij Serum (SRM), Maps (MAPS) en Oxygen (OXY) de grootste zijn.
Bron: FTX

Toekomstplannen

Met meer dan 75 potentiële bieders die interesse hebben getoond in het opnieuw lanceren van FTX en/of FTX US, is het duidelijk dat er nog steeds veel interesse is in de markt. De deadline voor het indienen van biedingen is gesteld op 24 september. Daarnaast is er speculatie dat FTX binnenkort een groot deel van zijn crypto-activa zou kunnen liquideren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws