TrueUSD Verslaat Binance USD

TrueUSD Verslaat Binance USD

TrueUSD (TUSD) heeft recentelijk een indrukwekkende sprong gemaakt en een marktkapitalisatie van $3,4 miljard bereikt. Het heeft hiermee Binance USD (BUSD) voorbijgestreefd. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor jou?

Laten we even een stap terug doen. Binance, de bekende crypto-gigant, heeft besloten de ondersteuning voor BUSD stop te zetten. De reden? Paxos, de uitgever van BUSD, ligt onder vuur van de Amerikaanse regelgevers, waardoor er een stop is gezet op de productie van nieuwe tokens. Hierdoor is de waarde van BUSD gedaald tot net onder de $3 miljard.

Tegelijkertijd heeft TUSD, vroeger gezien als de 'underdog', een ongekende groei doorgemaakt. Binnen drie dagen zagen ze hun voorraad stijgen met meer dan 18%. Dit is mede te danken aan Binance's nieuwe initiatieven zoals de Sei en CyberConnect projecten. Belangrijk voor jou om te weten: je kunt jouw TUSD staken en nieuwe tokens verdienen.

En er is meer goed nieuws voor TUSD. Dankzij een samenwerking met Alchemy Pay is TUSD nu beschikbaar in maar liefst 173 landen. Dit geeft aan hoe geïntegreerd TUSD wordt, zelfs als Binance zich terugtrekt uit zijn eigen stablecoin, BUSD.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws