Robinhood breidt crypto-ondersteuning uit, Alles wat je moet weten

Robinhood breidt crypto-ondersteuning uit, Alles wat je moet weten

De Amerikaanse handelsapp Robinhood komt zijn belofte na om digitale assets uit te breiden. Met de nieuwe functies van Bitcoin en Dogecoin bewaring, verzenden en ontvangen, en het inschakelen van in-app swaps op het Ethereum-netwerk, maakt de app een reuzensprong voorwaarts.

We want more

Na de lancering van de Robinhood wallet zes maanden geleden, gaven gebruikers aan meer munten op meerdere chains te willen gebruiken. Het antwoord van het bedrijf? Het faciliteren van toegang tot het uitgebreide DeFi-ecosysteem van Ethereum, inclusief populaire protocollen zoals Maker, Aave en Compound.

Robinhood's in-app Ethereum-swaps zijn nu beschikbaar voor een selecte groep gebruikers, maar zullen in de komende weken voor iedereen toegankelijk worden gemaakt. Wat deze functie onderscheidt, is dat gebruikers swaps kunnen uitvoeren zonder Ethereum te hoeven vasthouden, waarbij netwerkkosten automatisch worden afgetrokken van de tokens die ze al bezitten.

Johann Kerbrat, GM van Robinhood Crypto, gaf inzicht in de vernieuwingen: “Met Robinhood Wallet hebben we veel complexiteiten van DeFi en het bredere Web3-ecosysteem weggenomen. We hebben enkele van de uitdagingen en obstakels voor dagelijkse gebruikers verminderd. De adoptie tot nu toe is bemoedigend, en we kijken ernaar uit om wereldwijd voor onze klanten te blijven bouwen.”

Veiligheid voorop

Beveiliging blijft een prioriteit voor Robinhood. Gebruikers die een nieuwe wallet instellen, worden gevraagd om beveiligingsmaatregelen in te stellen, zoals een Face/Touch ID of een aangepaste PIN. Ze worden ook gevraagd om een geheime herstelzin te maken, ook wel bekend als een seed phrase, waarmee ze toegang krijgen tot hun wallet en cryptobezittingen.

Robinhood heeft ook nieuwe features gelanceerd, zoals een Web3-browser waarmee gebruikers rechtstreeks vanuit hun wallet verbinding kunnen maken met dApps, en een uitgebreid beloningsprogramma. Bovendien is de Robinhood Wallet nu beschikbaar voor alle iOS-gebruikers, en Android-ondersteuning wordt later dit jaar verwacht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws