Digital Currency Group Belooft Terugbetaling aan Gedupeerde Genesis Klanten

Digital Currency Group Belooft Terugbetaling aan Gedupeerde Genesis Klanten

In een recente wending binnen de cryptowereld heeft Digital Currency Group (DCG), het overkoepelende bedrijf van Genesis, aangekondigd maatregelen te nemen om de financiële kloof te dichten die is ontstaan door het faillissement van Genesis. 

Hoewel de exacte cijfers complex zijn, komt het erop neer dat DCG met nieuwe financieringsstrategieën tussen de 70% en 90% van de uitstaande bedragen aan haar klanten hoopt terug te betalen. Deze nieuwe financieringsplannen omvatten onder andere het aantrekken van twee omvangrijke leningen met verschillende looptijden.

Het goede nieuws werd positief ontvangen op sociale media, waarbij velen de stappen van DCG prezen. "Dit toont de inzet van het bedrijf om verantwoordelijkheid te nemen in moeilijke tijden", zo luidde een van de reacties op Twitter.

De financiële tegenvaller voor Genesis begon na de problemen bij crypto-beurs FTX en culmineerde in een schuld van meer dan $3 miljard aan diverse schuldeisers, waaronder bekende namen in de crypto-sector zoals Coinbr en Kraken. DCG's initiatief komt op een moment dat de crypto-industrie als geheel te maken heeft met fluctuerende prijzen en onzekerheid. Het bedrijf hoopt dat deze stap niet alleen hun eigen reputatie zal herstellen, maar ook het algemene vertrouwen in de sector zal versterken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws