Mastercard stopt crypto card partnerschap met Binance

Mastercard stopt crypto card partnerschap met Binance

Mastercard gaat de samenwerking met crypto-exchange Binance beëindigen voor de crypto card programma's in Argentinië, Brazilië, Colombia en Bahrein per 22 september. Met de Binance-card konden gebruikers betalingen doen in traditionele valuta's, gefinancierd door hun cryptocurrency-bezittingen op het platform.

Dat blijkt uit een navraag van Reuters bij Mastercard. Ondanks deze recente beslissing, heeft Mastercard's hoofd van crypto en blockchain, Raj Dhamodharan, aangegeven dat het bedrijf op zoek is naar meer partnerschappen met crypto-ondernemingen. 

Binance, dat onlangs geconfronteerd is met juridische uitdagingen in de VS, heeft nog niet gereageerd op verzoeken om commentaar. Echter, het klantenservice-account van de exchange op het platform X, vroeger bekend als Twitter, vermeldde dat de Binance Card "niet langer beschikbaar zal zijn voor gebruikers in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten."

Belangrijk om te weten is dat deze beslissing geen invloed heeft op andere crypto card programma's van Mastercard, die nog steeds actief zijn met andere partners zoals Gemini.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws