Mysterieuze Bitcoin wallet verzamelt $3 Miljard: Wie is de eigenaar?

Mysterieuze Bitcoin wallet verzamelt $3 Miljard: Wie is de eigenaar?

In de afgelopen drie maanden heeft een onbekende Bitcoin whale portemonnee indrukwekkend $3 miljard verzameld, wat de aandacht van de hele crypto-community heeft getrokken. Deze portemonnee kwam onder de aandacht door een bericht van een gebruiker, voorheen actief op Twitter, genaamd @crypto_div.




BitInfoCharts bevestigt dat deze portemonnee sinds 8 mei actief is en nu een indrukwekkend saldo van meer dan 118.300 BTC heeft. Het staat op de derde plaats in de lijst van rijkste Bitcoin-adressen, net achter de portemonnees van Binance en Bitfinex.

De speculatie begon toen velen in de crypto-community suggereerden dat BlackRock achter deze wallet zou kunnen zitten, vooral vanwege hun recente poging om een Spot Bitcoin ETF te lanceren. Echter, recente gegevens van Arkham Intelligence identificeerden de portemonnee als 'Robinhood: Jump Trading Custody'.

Maar het mysterie ging door. Een tweet van de Chinese journalist Colin Wu hintte dat crypto-exchange Gemini mogelijk betrokken is, door transfers naar dit adres te maken. Hoewel dit niet bevestigt dat Gemini de eigenaar is, plaatst het wel vraagtekens bij Robinhood's vermeende eigendom.

Ongeacht de ware eigenaar, één ding is duidelijk: de eigenaar is bullish op Bitcoin op de lange termijn, gezien de snelle accumulatie en het gebrek aan verkoop sinds de eerste aankoop in mei.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws