Shopify integreert Solana Pay voor verbeterde crypto-betalingen

Shopify integreert Solana Pay voor verbeterde crypto-betalingen

Shopify, een toonaangevend e-commerce platform, heeft nu Solana Pay geïntegreerd, waardoor handelaren cryptocurrency-betalingen kunnen ontvangen, met als startpunt de stablecoin USD Coin (USDC).


Toekomstige Cryptomogelijkheden bij Shopify

Volgens TechCrunch staat Solana op het punt meerdere altcoins toe te voegen, waaronder hun eigen SOL-token en de populaire meme-token Bonk. Josh Fried van Solana Labs ziet deze integratie van crypto en betalingsoplossingen als een doorbraak in de cryptowereld. Bovendien kunnen de transactiekosten van Solana Pay aanzienlijk lager uitvallen dan die van traditionele creditcards.

Shopify's Invloed op de E-commerce Markt

Shopify is verantwoordelijk voor ongeveer 10% van alle e-commerce transacties in de VS. Het bedrijf heeft Web3-oplossingen, waaronder blockchain-tools en crypto-wallet connecties, geïntegreerd om zijn diensten te verbeteren.

Solana’s Betrouwbaarheid en Prestaties

Ondanks eerdere betrouwbaarheidsproblemen heeft Solana significante verbeteringen laten zien. Recente rapporten tonen een uptime van 100% sinds 25 februari. Het netwerk heeft ook zijn betrouwbaarheid versterkt na een uitval van bijna 19 uur in februari.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws