OpenSea beëindigt ondersteuning voor Binance Smart Chain

OpenSea beëindigt ondersteuning voor Binance Smart Chain

OpenSea, 's werelds grootste Web3 marktplaats voor Non-fungible Tokens (NFT's), heeft een belangrijke verandering aangekondigd in de strategie van haar platform door de ondersteuning voor Binance Smart Chain (BSC) te beëindigen. 


Een strategische verschuiving
BSC werd vorig jaar geïntroduceerd als reactie op de groeiende belangstelling binnen de NFT community, maar wordt nu door OpenSea uitgefaseerd. In een officiële verklaring op Twitter op 18 augustus legde OpenSea uit dat de beslissing werd genomen op basis van een berekende analyse dat de kosten voor het ondersteunen van BSC niet langer werden gerechtvaardigd door de impact ervan.

Gevolgen voor gebruikers
Huidige gebruikers van OpenSea zullen enkele beperkingen zien in hun interacties met BSC. Hoewel ze niet langer nieuwe listings voor BSC NFT's kunnen maken of nieuwe aanbiedingen kunnen doen, kunnen ze wel BSC NFT's blijven bekijken, ontdekken en overdragen op het platform.

Focus op innovatie
OpenSea's terugtrekking van ondersteuning voor BSC staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van een bredere strategie. Het platform is erop gebrand om alle middelen in te zetten om het snelle tempo van innovatie in het blockchain en NFT ecosysteem bij te houden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws