PayPal's nieuwe Stablecoin PYUSD raakt exchanges in recordtijd

PayPal's nieuwe Stablecoin PYUSD raakt exchanges in recordtijd

Binnen 24 uur na de lancering is de door Paxos uitgegeven PayPal USD (PYUSD) stablecoin aangekondigd voor een listing door Justin Sun's Huobi crypto exchange en anderen. 

PYUSD werd maandag onthuld door PayPal en Paxos en wordt ondersteund door veilige en zeer liquide assets, wat gemengde reacties opriep in de crypto space.

Huobi was de eerste crypto-exchange die zijn steun uitsprak, met een officiële aankondiging op 8 augustus. De exchange zal van start gaan met een PYUSD/USDT handelspaar en zal geen administratiekosten in rekening brengen. Huobi gaf aan te willen samenwerken met hoogwaardige projecten en instellingen in de industrie om de groei van de industrie te bevorderen.

BitMart's listing van PYUSD stablecoin
BitMart heeft zich ook aangesloten bij Huobi voor de listing van de PYUSD stablecoin. De exchange introduceert de stablecoin in een PYUSD/USDT handelspaar. De stortingen zijn al begonnen en gebruikers kunnen beginnen met handelen vanaf 06:00 AM UTC op 8 augustus, met opnames die om 10:00 AM UTC op dezelfde dag beginnen.

Gemengde reacties
De aankondiging heeft uiteenlopende reacties opgeleverd onder cryptoliefhebbers. Ondertussen hebben verschillende andere toonaangevende cryptobeurzen nog geen aankondiging gedaan over ondersteuning voor de PayPal USD stablecoin.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws