Bitstamp teast belangrijke XRP update

Bitstamp teast belangrijke XRP update

Bitstamp, een belangrijke Europese exchange voor digitale assets staat op het punt een belangrijke aankondiging te doen met betrekking tot de cryptocurrency XRP. 

Dit komt na een recente positieve uitspraak van de rechter tegen de SEC, waardoor XRP opnieuw is genoteerd op verschillende exchanges, waaronder Bitstamp, Coinbase en Kraken. Ripple Labs, het bedrijf achter XRP, heeft ook een minderheidsbelang genomen in Bitstamp, als onderdeel van zijn bredere strategie om zijn aanwezigheid op exchanges voor digitale assets te vergroten.

Bitstamp heeft zijn diensten met betrekking tot XRP uitgebreid met als doel om internationale transacties te verbeteren. De exchange bood een promotie met gratis overdrachtskosten op allenoverboekingen om gebruikers aan te moedigen deze functie te gebruiken.

De XRP community kijkt ongeduldig uit naar de komende aankondiging van Bitstamp, hoewel de details nog onzeker zijn. De relatie van Bitstamp met XRP is aanzienlijk geëvolueerd sinds de aanvankelijke beslissing om de cryptocurrency eind 2020 van de lijst te halen. Nu de interesse in XRP weer toeneemt, zou de aankondiging van Bitstamp een aanzienlijke impact kunnen hebben op de toekomst van de cryptocurrency.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws