NFT's op Formule 1 baan tijdens Grand Prix VS

NFT's op Formule 1 baan tijdens Grand Prix VS

Tijdens de U.S. Grand Prix van dit jaar in Austin Texas wacht cryptoliefhebbers een uniek spektakel als NFT's zoals Bored Apes en andere populaire varianten rond het Formule 1 (F1) circuit racen. 

Dankzij de samenwerking tussen Williams Racing en Kraken zijn NFT houders met assets listing op Kraken's NFT marktplaats uitgenodigd om hun tokens in te sturen voor nominatie. Vanaf 1 augustus zijn de inzendingen open tot 18 augustus. Williams Racing en Kraken maken dan een shortlist van de 20 beste inzendingen, waarover de community van 28 tot 31 augustus stemt. De vier beste keuzes van de community, samen met twee zelfgekozen coureurs van het Williams-team, zullen de auto's van het team sieren tijdens de Grand Prix.

Lou Frangella, Kraken's Head of Brand Partnerships, gaf aan enthousiast te zijn over het gebruik van NFT's op de raceauto's van het team en benadrukte het belang van NFT's binnen het cryptocurrency ecosysteem en hun unieke betekenis voor individuele verzamelaars.

De samenwerking tussen Kraken en Williams Racing, die eerder dit jaar tot stand kwam, is de eerste in zijn soort voor de crypto exchange in de Formule 1 wereld. Het brengt F1-fans en cryptobezitters samen en slaat een brug tussen de snelgroeiende sport en de crypto space. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws