Instagram ondersteunt nu ook NFT's, Dit is wat je moet weten

Instagram ondersteunt nu ook NFT's, Dit is wat je moet weten

Makers van NFT, of Non-Fungible Token, hebben nu een nieuwe manier om geld te verdienen op sociale media met de internationale uitbreiding van digitale verzamelobjecten op Instagram (IG), na de eerste testlancering van het product in mei.

 

Mark Zuckerberg, de oprichter en chief executive officer van Meta (voorheen bekend als Facebook), kondigde de lancering van de nieuwe NFT functie aan via een bericht op FB. Mensen met een Instagram account in sommige landen kunnen nu gemakkelijk de NFT's tonen die ze bezaten.

Als onderdeel van de uitbreiding zullen meer mensen, makers, en bedrijven in meer dan 100 landen in Afrika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Amerika hun NFT's op IG kunnen delen. Met deze functie kunnen mensen een digitale portemonnee verbinden, digitale verzamelobjecten (NFT's) delen, en automatisch zowel een maker als een verzamelaar taggen voor attributie.

De stap volgt op Zuckerberg's recente aankondiging dat NFT's ook naar Facebook en andere Meta-apps zullen komen, terwijl ook Twitter en YouTube soortgelijke technologieën beginnen te omarmen. Het systeem werd uiteindelijk ingevoerd na een aantal testen die uit verschillende fasen bestaan in mei, die naar verluidt succesvolle resultaten opleverden, wat leidde tot deze officiële lancering.


"Bovendien ondersteunen we nu portemonneeverbindingen met de Coinbase Wallet en Dapper, en ook de mogelijkheid om digitale verzamelobjecten te plaatsen die geslagen zijn op de Flow blockchain," schreef Meta deze week in een blogbericht.

Het bedrijf voegde eraan toe: "Om een digitale collectible te posten, hoef je alleen maar je digitale portemonnee met Instagram te verbinden. Ondersteunde blockchains zijn op dit moment Ethereum, Polygon, en Flow."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws