Hoe deze studie van BlackRock het financiële landschap kan gaan veranderen

Hoe deze studie van BlackRock het financiële landschap kan gaan veranderen

BlackRock, 's werelds grootste asset manager, veroorzaakt opschudding in de wereld van cryptocurrency's met zijn enthousiaste benadering van Bitcoin. Naast het indienen van een aanvraag voor een Bitcoin ETF, heeft BlackRock een revolutionaire aanbeveling gedaan voor een optimale portefeuille-allocatie, waardoor het potentieel van Bitcoin als transformatieve assets wordt gestimuleerd.


Volgens een onthullend rapport van BlackRock uit 2022 suggereert de vermogensbeheerder een toewijzing van maar liefst 84,9% aan Bitcoin in een goed gebalanceerde portefeuille. Deze gedurfde aanbeveling zou de waarde van Bitcoin meer dan vijf keer hoger kunnen maken dan aandelen, onroerend goed en obligaties samen, zoals Blockware's Joe Burnett stelt.

De race voor de goedkeuring van een Bitcoin ETF wordt steeds intensiever, met BlackRock als koploper met een aanvraag medio juni en een antwoordtermijn van 2 september. Andere belangrijke spelers, zoals Ark en 21Shares, strijden ook om goedkeuring, wat het vertrouwen in een grote doorbraak in de cryptomarkt aanwakkert.

Nu 's werelds grootste vermogensbeheerder Bitcoin goedkeurt, stijgt de geloofwaardigheid van de digitale activa in traditionele financiële kringen. Deze instroom van institutionele beleggers kan de rijping van Bitcoin als activaklasse versterken, door meer kapitaal en liquiditeit aan te trekken, wat leidt tot minder volatiliteit en meer stabiliteit. De betrokkenheid van BlackRock kan ook andere financiële instellingen aanmoedigen om digitale assets serieus te onderzoeken, wat leidt tot een meer gereguleerde en veilige cryptomarkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws