Neem een kijkje bij de Dutch Blockchain Days op 14 Juni

Neem een kijkje bij de Dutch Blockchain Days op 14 Juni

Op 14 juni vindt in Amsterdam het grootste evenement van de Benelux op het gebied van blockchain, cryptovaluta, NFT's en andere web3-ontwikkelingen plaats: de Dutch Blockchain Days. Het event combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met diverse side sessies en netwerkmogelijkheden voor een breed publiek.


Tijdens deze dag kunnen ontwikkelaars, adviseurs, overheden, artiesten, onderwijzers, ondernemers en andere geïnteresseerden op verschillende manieren kennismaken met en geïnformeerd worden over de kansen en mogelijkheden die deze technologie biedt. De DBD23 is een non-profit evenement, georganiseerd door professionals die vrijwillig hun passie voor de technologie en community inzetten.

Het evenement wordt koolstofneutraal gehouden in samenwerking met Carbify, als bijdrage aan de zorg voor de aarde en duurzaamheid. Jan Scheele, mede-organisator van DBD23, benadrukt de snelle ontwikkelingen binnen web3 en het groeiende ecosysteem, waarbij steeds meer startups, professionals en organisaties de technologie omarmen. Het evenement komt tegemoet aan de behoefte van alle deelnemers in het ecosysteem en heeft al topsprekers van gerenommeerde bedrijven als JP Morgan, Coinbase, Chainalysis en Fetch.AI.

Naast de technologische ontwikkelingen wordt er tijdens DBD23 ook gesproken over de wereldwijde impact van de technologie, uitdagingen zoals hacks, bijzondere implementaties binnen traditionele organisaties en de synergie met andere technologieën zoals AI. Ook zal de aankomende Europese MICAR wet- en regelgeving besproken worden.

Het evenement richt zich op de zakelijke markt en activeert een breed ecosysteem. Rudolf van Ee, bestuurder BCNL en mede-organisator van DBD23, benadrukt de diversiteit van de aangesloten partners, sponsors, bezoekers en het programma-aanbod. Het evenement verbindt belangrijke spelers in de blockchainwereld en biedt bezoekers kennis, netwerk, ervaringen, plezier en interessante workshops, keynotes en panels.

Tickets voor het event zijn nog beschikbaar en geven toegang tot het volledige programma, inclusief hoofdprogramma, gratis eten en drinken, breakout sessies, ervaringen en netwerkmogelijkheden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws