Bybit de volgende exchange die Canada gaat verlaten

Bybit de volgende exchange die Canada gaat verlaten

Cryptocurrency exchange Bybit heeft vanwege recente ontwikkelingen in de regelgeving besloten zijn diensten voor inwoners van Canada tijdelijk op non-actief te zetten. Vanaf 31 mei accepteert de exchange geen nieuwe aanvragen voor het openen van een account van Canadezen. 


Bestaande gebruikers hebben tot 31 juli de tijd om stortingen te doen en hun posities aan te passen voordat de diensten worden afgeschaft. Tegen 30 september worden alle resterende posities geliquideerd.

De stap van het bedrijf om Canada te verlaten komt terwijl het zich uitbreidt naar nieuwe markten. Bybit kreeg onlangs "in principe" goedkeuring van toezichthouders in Kazachstan en heeft ook cryptocurrency leendiensten geïntroduceerd.

Bybit voegt zich bij een lijst van andere cryptobedrijven die zich uit de Canadese markt hebben teruggetrokken vanwege zorgen over de regelgeving. Daartoe behoren de gedecentraliseerde exchange dYdX en de grote exchange Binance, die regels van de Canadian Securities Administrators aanhaalde voor haar proactieve terugtrekking.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws