Binance VIP-klanten kunnen nu in contact komen met vermogensbeheerders op nieuw platform

Binance VIP-klanten kunnen nu in contact komen met vermogensbeheerders op nieuw platform

Binance heeft een nieuw platform genaamd Capital Connect gelanceerd om in aanmerkende VIP-gebruikers en zeer vermogende klanten te verbinden met vermogensbeheerders. 

De cryptobeurs heeft negen niveaus van VIP-gebruikers, die allemaal in aanmerking komen voor het serviceplatform. Catherine Chen, hoofd van Binance VIP en Institutional, zei dat er veel vraag is naar zo'n platform omdat er een snelle groei is van non-trading type beleggers die liever in zee gaan met proactieve fondsbeheerders om hun kapitaal te parkeren. 

Het platform is gratis te gebruiken en Binance zal geen vergoeding of commissie in rekening brengen. Het op de lange termijn winst zal maken omdat de investeringsmanagers op zijn platform zullen handelen. Binance zal geen due diligence uitvoeren op fondsbeheerders die op het Capital Connect platform staan, maar zal alleen beheerders van hoge kwaliteit toelaten die het verificatieproces hebben doorlopen.

Capital Connect is de eerste in zijn soort binnnen de crypto space en VIP-klanten vertegenwoordigen een klein percentage van Binance's totale gebruikersbestand, maar dragen een aanzienlijk volume bij aan zijn productlijnen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws