Binance NFT Marktplaats gaat ondersteuning voor Bitcoin Ordinals toevoegen, Dit is wat je moet weten

Binance NFT Marktplaats gaat ondersteuning voor Bitcoin Ordinals toevoegen, Dit is wat je moet weten

Cryptocurrency exchange Binance heeft zijn plannen aangekondigd om Bitcoin Ordinals te integreren in zijn NFT marktplaats waardoor gebruikers Bitcoin Ordinals kunnen kopen en verhandelen via hun Binance accounts zonder dat ze een aparte portemonnee nodig hebben. 


Wat zijn Bitcoin Ordinals?

Bitcoin Ordinals is een protocol dat gebruikers in staat stelt om NFT's in te schrijven in de 'witness portions' van bitcoin transacties via de Taproot soft fork. Deze inscripties kunnen in verschillende formaten zijn, zoals video's, afbeeldingen, teksten of codes, en ze worden ook gebruikt om satoshis, de kleinste denominatie van BTC, op het Bitcoin-netwerk te nummeren. 

Binance integratie

Binance wil zijn multi-chain ecosysteem uitbreiden met de integratie van Bitcoin Ordinals dat sinds de lancering in januari 2023 al meer dan drie miljoen NFT's op het Bitcoin netwerk heeft geproduceerd. Daarnaast zal de Binance NFT-marktplaats royalty-ondersteuning en extra inkomstengenererende mogelijkheden voor creators bieden, evenals exclusieve extraatjes voor geïnteresseerde creators die deelnemen aan een speciaal registratie-evenement voor projecten die gekoppeld zijn aan de aanstaande integratie. 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws