Van nul naar 1 miljard dollar: De onvoorstelbare opkomst van Pepe Coin

Van nul naar 1 miljard dollar: De onvoorstelbare opkomst van Pepe Coin

Pepe Coin (PEPE) heeft in de afgelopen zeven dagen een aanzienlijke prijsstijging doorgemaakt van meer dan 900%. In de laatste 24 uur steeg de waarde van de cryptocurrency met 60%, waardoor zijn marketcap boven de $1 miljard uitkwam. 


Het succes van PEPE heeft verliezen veroorzaakt voor handelaren die inzetten op de daling van de munt. Het aantal leverages short PEPE handelaren is omhoog geschoten, met als gevolg een totaal verlies van meer dan $10 miljoen op dagelijkse schaal. On-chain gegevens geven ook aan dat in de afgelopen drie weken meer dan 5.300 ETH, met een waarde van meer dan $ 10 miljoen, is verbrand door PEPE-handelaren op Uniswap alleen al.

Binance, 's werelds grootste cryptobeurs, heeft ook aangekondigd dat het PEPE en Floki Inu in zijn innovatiezone zal listen, wat mogelijk heeft gezorgd voor de laatste waardestijging van PEPE. De rage rond PEPE mag echter niet in verband worden gebracht met een stijgende belangstelling voor het memecoin-rijk, want andere populaire memecoins zijn de afgelopen dagen stil blijven staan of hebben zelfs lichte prijsdalingen doorgemaakt.

PEPE chart

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws