r/WallStreetBets Coin belandt in het rood na massale verkoop van moderators

r/WallStreetBets Coin belandt in het rood na massale verkoop van moderators

Een lid van het r/WallStreetBets subreddit forum die betrokken was bij het beheren van de community, heeft een aanzienlijk deel van WSB Coin (WSB) verkocht, een tokenproject dat beweert de officiële memecoin van Wall Street Bets te zijn. 


De WSB token werd op 2 mei gelanceerd, waarbij de makers beweerden dat het geen teamtoewijzing zou hebben en 10% van de munten gereserveerd zou worden voor de subreddit. Maar binnen enkele dagen begon één van de leden van het team naar verluidt enorme hoeveelheden tokens te dumpen. Hierdoor kelderde de tokenprijs, die in slechts twee dagen van een all-time high van $0,00067279 naar een all-time low van $0,00004827 ging. 

De community heeft er tegen gewaarschuwd om de dip te kopen, omdat de moderators nog steeds toegang hebben tot 10% van de totale voorraad. Een andere moderator, bekend als WSBmod, heeft gedreigd degenen die betrokken waren bij de dump aan te geven bij de politie en de FBI als ze niet de hand reiken. Het blijft onduidelijk of de moderator die de tokens heeft verkocht het geld zal teruggeven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws