Venmo geeft gebruikers meer vrijheid met nieuwe Cryptocurrency Feature

Venmo geeft gebruikers meer vrijheid met nieuwe Cryptocurrency Feature

Venmo, het populaire mobiele betaalplatform van PayPal, gaat een nieuwe functie lanceren waarmee gebruikers cryptocurrencies op en van het platform kunnen overmaken. De stap wordt gezien als een reactie op de groeiende vraag naar op crypto gebaseerde diensten onder Venmo's gebruikersbestand.


De nieuwe functie, die in mei 2023 wordt gelanceerd, zal meer opties en flexibiliteit bieden om cryptocurrencies te verplaatsen en te beheren, en biedt een extra laag van gemak bij het omgaan met digitale assets.

Volgens Venmo heeft bijna de helft van zijn klanten met cryptocurrency-saldi hun stash vergroot sinds begin 2023, waarbij de veiligheid en het gebruiksgemak van het platform worden genoemd als factoren die de groei stimuleren. De toenemende belangstelling voor cryptocurrencies benadrukt de behoefte aan meer toegankelijke tools en platforms om ze te beheren.

Venmo meldde ook dat meer dan 74% van de klanten die cryptocurrencies opslaan in hun Venmo wallets, deze de afgelopen 12 maanden op het platform hebben gehouden, wat het bedrijf ziet als bewijs van de sterke acceptatie binnen de crypto community en het vertrouwen dat gebruikers hebben in Venmo's vermogen om hun digitale assets veilig op te slaan en te beheren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws