Kraken neemt de leiding als Ethereum staking contract unlockt met Shapella update

Kraken neemt de leiding als Ethereum staking contract unlockt met Shapella update

De langverwachte Shapella update van gisteren op het Ethereum (ETH) netwerk heeft validators in staat gesteld ETH te unstaken van het Ethereum staking contract.

Kraken, de cryptocurrency exchange, staat bovenaan de lijst van validators die al 62% van de totale tokens hebben unstaked. Dit is niet verrassend vanwege regelgevingsproblemen die de exchange eerder dit jaar kreeg met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission over beschuldigingen van onwettige stakingdiensten.

De Shapella update had echter slechts een marginaal effect op het Ethereum netwerk, met zeer weinig ETH die aan het staking contract werd onttrokken. Dit komt waarschijnlijk doordat een groot percentage van de tokens met verlies wordt aangehouden, wat leidt tot minimale verkoopdruk. Deze voorspelling werd gedaan door CryptoQuant, die schatte dat 60% van alle gelockte tokens in het rood stonden.

Over het geheel genomen heeft het succes van de Shapella update geen grote invloed gehad op het Ethereum netwerk, en de vrees voor een scherpe daling van de ETH prijs als gevolg van het vrijkomen van tokens lijkt overdreven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws