Bitcoin Whale: Nieuwe speler koopt drie miljard dollar aan Bitcoin

Bitcoin Whale: Nieuwe speler koopt drie miljard dollar aan Bitcoin

Bitcoin whale op vrije voeten: Terwijl de markt nog steeds in crisis verkeert met BTC die onder de $23.000 handelt, is er een nieuwe Bitcoin whale verschenen in de markt. 

 

Ze ontzagen geen enkele geldbron en deden hun eerste aankopen op grote schaal. In totaal ging de whale over tot het kopen van 3 miljard dollar aan Bitcoin.

Deze nieuwe whale, die nog steeds niet geïdentificeerd is door de cryptogemeenschap, verscheen in juli. De eerste aankopen werden uitgevoerd op 15 juli 2022.

In feite duurde het maar drie dagen voor deze mysterieuze koper al zijn aankopen uitvoerde: 15.499 BTC, wat $345.9 miljoen waard is, op 19 juli. Vanaf dan waren de aankopen omvangrijker: op 20 juli deed de walvis nog een aankoop van 45.499 BTC. Dit bedrag was ten tijde van de aankoop gelijk aan 1.060 miljoen dollar.

Tenslotte, op 21 juli, versterkte de buyer zijn portemonnee door 71.879 BTC ter waarde van 1,64 miljard dollar te verzamelen, volgens gegevens die samengesteld werden door BitInfoCharts.

Bitcoin Whale: New Player Buys Three Billion Dollars’ Worth of BTC

Met deze opeenvolgende aankopen is deze nieuwe speler naar de derde positie in de lijst van portemonnees met de meeste BTC in BitInfoCharts gestegen. Momenteel bezit deze nieuwe walvis 0,70% van de BTC in omloop.

Het totale saldo van deze portemonnee is nu 132.878 BTC voor een huidige waarde van $2.909 miljard.

Op dit moment blijft de identiteit van deze nieuwe speler op de Bitcoin en cryptocurrency markt onbekend, zonder enige aanwijzing over de aard van de koper.

Of het nu een entiteit of een individu is, deze whale heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de relieve bounce van de BTC prijzen in de afgelopen week. Te midden van een bullish rally zou deze portemonnee zeker een scherpe winst kunnen meemaken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws